søndag den 1. april 2012

Søndag morgen

Det er søndag morgen. Jeg har morgentjansen med Filuca.
Jeg er gået i gang med et kæmpe hængeparti - ungernes bøger. Men nu er jeg løbet tør for elefantsnot til billederne, så nu er det endnu en gang lagt på hylden.Vi har ingen planer i dag. Men har en lille plan om at overtale resten af familien til en hurtigt tur til Ingerslev og måske en lille Paradis-is senere i formiddag.

Hvad står din søndag på?

12 kommentarer:

 1. Det lyder bare SÅ hyggeligt, men surt at løbe tør for elefantsnot - som min mand hårdnakket vil have mig til at kalde for hæftemasse, for det hedder det nemlig i fagsprog, men som jeg siger til ham, så er der INGEN der ved hvad det er, så i min verden er det stadig pædagogtyggegummi ;)

  Håber i får en super hyggelig dag - her står den på tøjvask og flutes-bagning :D Rigtig god søndag!

  SvarSlet
 2. Ser ut som du har en god start på søndagen:) Jeg er alltid veldig fornøyd med meg selv når jeg endelig får gjort unna slike prosjekter (eller bare startet...)!
  Ha en fortsatt fin dag:)

  SvarSlet
 3. Hehe. Hos mig hedder det Plat-gummi, aner ikke hvorfor :) Min søndag skal gå med at få lavet alt det sidste bordpynt mm. til Vores Bryllup på lørdag.

  SvarSlet
 4. Børnenes bøger er virkelig også et hængeparti her i huset... Kan slet ikke lige overskue det :)

  Lyder dejligt med loppemarked og is!
  Herhjemme nyder jeg at have en mand i huset, så tror der skal hænges lidt hylder op, en tur i Kvickly også måske lidt hygge med vin i aften ;)

  SvarSlet
 5. Den bog har jeg også til Sigurd, og den er bare så fin og god :) Skal vist også snart have den frem igen, selvom jeg indtil nu faktisk har været rigtig god til at skrive i den og fylde den med billeder.
  God søndag til jer!

  SvarSlet
 6. Uh, jeg sidder også og overvejer hvordan jeg skal sælge idéen om Ingerslev til familien :)

  SvarSlet
 7. Jeg overvejer at sælge ideen med Plint Outlet på Fyn til min familie. Tror desværre ikke min ide kan hamle op med Pirates of the Caribbean på Wii, som faderen og den store har spillet hele morgenen... Måske den lille vil med mig...
  God søndag...
  /Eline

  SvarSlet
 8. God søndag :)

  Alma skal til gymnastik opvisning senere så det skal vi
  Pakket de sidste par dages salg fra ts ja hvad skulle man gøre uden .. :)

  Paradis Mums det er lækkert

  Kh

  SvarSlet
 9. Hej Julie,
  Hvor lyder det hyggeligt - min søndag står på syning quiltet jakke i Liberty-print ;0)
  Må jeg spørge hvor man kan købe de fantastiske "børnebøger" henne? Ligner lige sådan nogen, som jeg har ledt efter i lang tid ;0)
  Fortsat god søndag! Kh Ingbritt

  SvarSlet
 10. Ja det ser da virkelig hygsomt ud...og enormt struktureret - jeg er misundelig, for når jeg laver den slags papir "kreativiteter" så ligner det altid et bombet lokum og der er papir og glimmer alle vegne:-) Jeg har også en bog til Oscar, omend den er hjemmegjort...men ak og ve, den er ikke blevet opdateret i noget der ligner 2 år!!! Not cool..og jeg er slet ikke gået i gang med een til Victor endnu - derfor vil jeg også gerne vide, hvor du har skaffet bøgerne og hvad de koster:-)

  Min dag har stået på loppemarked med ældste sønnen (kig forbi min blog og se om mit køb er et scoop eller skrammel:-) og så har jeg bagt cookies og boller....altså det var eftermiddagen...formiddagen er gået med at skille 2 (slags)brødre ad op til flere gange og tørre små forkølede næser:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 11. Ha ha Julie vi følges ad:) mine bøger ligger klar på bordet og skal opdateres:) ellers har vi været inde i byen og shoppe tøj/overtøj/sko til ungerne.... Og kiggede langt efter alle mor-tingene:)
  God søndag:)

  SvarSlet
 12. Hvor ser det bare hyggeligt ud, virkelig god start på dagen må man sige :)

  Glæder mig til at følge med på din blog :)

  SvarSlet