fredag den 27. april 2012

Mine køb på HAYlagersalget

Det var hele køreturen og ventetiden værd!
Fik fingrene i et Pinnochiotæppe. Dog ikke i den helt rigtige farvekombination, men kan egentlig meget godt lide det her- og især tanken om at have sparet 2500 kr!


Købte også en rund pude til Eames.


Og et fejlkøb... En lilla uldpude, som desværre ikke passer ind. Faldt bare for farven, men kan godt se den ikke hænger sammen med resten af farverne i sofahjørnet.


Så den er til salg her! Vil dog allerhelst bytte den til en anden farve. Måske en gul, om den er rund eller firkantet er ligegyldigt.

19 kommentarer:

 1. Super flot tæppe og en rigtig god fortjeneste.

  SvarSlet
 2. Jeg top elsker det hay tæppe. Jeg går også i spænding og venter på mit. Mit er dog kun 90 i diameter.
  Tillykke med dit fine tæppe og puder.
  God weekend til dig og dine,
  Hilsen Lisa

  SvarSlet
 3. Det er da nogle skønne ting. Den lilla pude ville passe godt sammen med tæppet!

  SvarSlet
 4. Waw det er flot det tæppe og de puder, dejligt at spare penge :)

  SvarSlet
 5. Sikke nogle skønne ting du fik shoppet :o)

  SvarSlet
 6. Ej Julie, det ser bare vildt godt ud, men det ved du jo jeg synes.... Kan godt forstå du er glad for dit køb.....

  den lilla pude sys jeg dog er super fed i din sofa.... Kan den ik bare stå lidt mere for sig selv i den anden ende hvis du ikke sys om dem sammen??? Så kan du da altid smide en gul ind i midten for at samle det??? :-)

  SvarSlet
 7. Det er bare en super fed farvesammensætning i tæppet, jeg er helt vild med det. Og så til halvpris. Super fedt. Ville ønske jeg havde boet lidt tættet på, så ville jeg bestemt også være og finde i køen;)
  Mvh Kirstine (frudahlsfiflerier)

  SvarSlet
 8. Hej Julie... Jeg er lige faldet over din meget fine blog! Jeg har også været til Hayblagersalg.... Sikke alle de lækre sager hva ;0). Jeg fik alt hvad jeg drømte om og kørte igen afsted igår... Der var endnu flere ting igår! Nå men grunden til at jeg faldt over din blog er fordi jeg kan se at du har kommenteret på en Dag og nat seng som en anden blogger har købt! Jeg har en til salg i hvid... Der er tremmer og alt andet tilbehør til, samt en ny madres. Mi. Søn ha kun sovet i sengen i en ganske kort periode! Du må meget gerne sende en mail til mig hvis de har interesse. mariakaas@gmail.com

  Rigtig god weekend!

  Mvh Maria

  SvarSlet
 9. Sikke nogle fine sager du har købt:-)

  SvarSlet
 10. Jeg er så vild med tæppet, måske man alligevel skulle have været til HAY-lagersalg??? Lækre ting du har fået dig købt :o)

  SvarSlet
 11. Lækker blog du har. Jeg har kigget rundt i lang tid. Jeg hygger mig at følge med. Er nu faste læsere hos dig. Jeg glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
 12. Nui nogle lækre sager du har fået fat i (;

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

   Slet
 13. Jeg forestiller mig at det er helt vanvittigt svært at styre sig til det lagersalg? Det er i hvert fald nogle lækre køb, du har gjort. Gad virkelig godt have været afsted, men det er bare lidt langt væk, synes jeg... Hvordan er prisniveauet generelt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ida, tjoh jeg synes nu godt jeg kunne styre mig:-) Jeg gik efter nogle bestemte ting og fik de fleste. Fik dog ikke Baby Dot tæpper, så slet ingen. Så nu må jeg spare sammen til et gult:-)
   Pinnochio 90ø kostede 800 kr, 140 ø kostede 2000 kr, puder 250 kr stk, sengesæt 250 kr, sengetæpper 600 kr, About a chair 1000 kr. Det var lige hvad jeg så. Kiggede ikke rigtigt efter møblerne og småtingene.

   Slet
  2. Er puden solgt? Var selv på lagersalg, men fik kun en enkelt i lilla og kunne godt have brugt to :)

   Slet
 14. Sikke nogle lækre sager du fik Julie! Øv, hvor ville jeg gerne ha' været afsted. :-)

  KH Tine

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.