fredag den 20. april 2012

Nyt tapet

Jeg har brugt penge på en hel rulle lækker vintage tapet fra Retro Villa. Den kom med posten i morges og har allerede brugt et lille stykke til en fin æske.
Jeg var desværre ikke hurtig nok, da Anita satte dette tapet på Trendsales og det ærgrer mig. Så er der nogle der vil af med lidt af det, så bytter jeg meget gerne.


5 kommentarer:

 1. Ih hvor ser det altså bare godt ud med alle de æsker med tapet på... Jeg forsøgt i går med den skønneste æske (som fulgte med et par angulussko til min datter), men synes ikke ret godt om resultatet... Jeg brugte selvfølgelig heller ikke lækkert tapet, men bare noget papir jeg havde købt i SG. Ved ikke engang om jeg vil lægge den på min blog, da jeg ikke er særlig stolt af den... Men måske som en advarsel - "sådan skal du ikke gøre ved dine fine æsker" ;0)
  Kh Eline
  p.s. jeg har gang i en lille giveaway for at fejre min nystartede blog - kig forbi hvis du får lyst...

  SvarSlet
 2. Flot æske og lækkert tapet.
  Jeg er altså også ret vild med de skønne billeder du har lagt ind af din datter.
  Skøn weekend til dig.

  SvarSlet
 3. Hvor er den blevet fin! Og hvor kan man da også bare købe sig fattig i lækre tapeter:) Og tusind tak for pakken!! Oven på en lorte tur med DSB og ALT for mange forsinkelser og sure folk, var den fantastisk at komme hjem til!! Tak:)

  SvarSlet
 4. Superfin æske med det fine tapet :) Og superlækker detalje med den neonpink tråd! :)

  SvarSlet
 5. For en herlig blogg du har! Har sitte lenge nå å lest/ kikket bakover, lagt deg til på bloggen min, så får jeg med meg alle innlegg fremover:) Super fin boks du har laget!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.