søndag den 28. februar 2010

Stof fra Lullaby?

Jeg går i spænding og venter på min bestilling af stof fra Lullaby.
Jeg har mailet Ulla for nogle dage, men ikke fået svar. Bliver lidt bekymret, da hun jo skriver hun har lukket ned for bestillingsvarer pga. sygdom.
Er der nogen der ved noget? Eller nogen som har modtaget stof?

10 kommentarer:

 1. Hej Julie,

  Jeg venter svar på to mails, hvoraf den ene er mere end 14 dage gammel, så jeg er som du også ret bekymret... Har også forsøgt at bestille stof hos hende, men intet hørt. Håber, de har det godt allesammen...

  KH Helle

  SvarSlet
 2. Heller ikke her er der hul igennem...Og man bliver da lidt nervøs for, om de nu er okay dernede. Håber der snart kommer en update på det hele!

  SvarSlet
 3. Jeg venter også. Bestilte en del stof lige da hun lagde på sidst. Har ikke fået dem, og der bliver ikke svaret på emails...
  Håber da ikke hun er alvorlig syg :-/

  SvarSlet
 4. Hejsa

  Jeg venter også med længsel på min bestilling og x fingre for at jeg får stoffet, frem for pengene tilbage :o) Håber ikke det er alt for alvorlig sygdom, de er løbet ind i.

  SvarSlet
 5. Jeg har også forsøgt at komme i kontakt med Ulla via mail, for jeg bestilte en del stof den aften, hvor vi alle gik amok på hendes webshop, men jeg har heller ikke hørt fra hende. Håber hun er ok.

  SvarSlet
 6. Jeg har heller ikke modtaget stof fra bestillingen, og heller ikke fået svar på min mail.. Lad os håbe hun snart er på banen igen, og der ikke er noget alvorligt på fære dernede.
  God aften til jer.
  Kh Stine.

  SvarSlet
 7. Jeg er også en af dem, der har bestillinger, men ikke hørt eller modtaget noget... Er egentlig glad for at høre, at jeg ikke er den eneste. Håber hun snart er på banen igen - men er da lidt bekymret for, at det er alvorligt, siden hun lukker ned på den måde.
  KH Anna

  SvarSlet
 8. Sådan som jeg læser Ullas meddelse på shoppen, klarer hun ikke bestillingerne ligenu og returnerer i stedet pengene, mon ikke så også det gælder stofbestillingerne? Jeg håber hun snart er klar igen, men bliver også noget bekymret.
  Kh. Mette

  SvarSlet
 9. Jeg har osse bestilt en del ved hende og har sendt 2 mails for noget tid siden uden svar.. Håber snart at høre fra hende og at der ikke er noget alvorligt galt nede ved dem, og krydser osse fingre for at modtage stoffet frem for at få pengene retur.
  Mvh. Michella

  SvarSlet
 10. er også en af dem der venter på svar, og håber bestemt også at få stof frem for penge, så vi må håbe at det bare lader vente på sig...
  vh louise

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.