søndag den 28. februar 2010

Lagersalg + kreativ

I går var vi til lagersalg med Urban Elk. Der var ikke det helt store at komme efter(i hvert fald ikke i Silas' str) og var heller ikke så billigt, som jeg synes, lagersalg skal være.
Men fik da en body i organisk bomuld str meget stor 98(så har han den til senere) og en natdragt i str 86. Begge ting for 150 kr.
Siden sidst har jeg fået syet et fint sengesæt i det nye forårsstof fra Stof & Stil.
Og nu er jeg i gang med noget patchwork, men hvad det bliver til, må I vente med at se til i aften....
Så selv om jeg har været lidt fraværende, så står kreativiteten ikke stille. Er i gang med 117 ting- bl.a. er jeg ved at lave Silas' værelse om. Billeder kommer i næste uge, når det er helt færdigt...

3 kommentarer:

 1. Spændene, glæder mig til at se billeder af det nye værelse :)

  Skulle vi forøvrigt sende vores change away, eller hvad?

  Kh. Julia

  SvarSlet
 2. Det lyder spændende. Venter spændt på, hvad der kommer ud af patchworket:)

  /Rikke (som i et stykke tid har fulgt din blog fra sidelinjen, men som nu har fået oprettet sin egen blog og derfor nu er fast læser her på din spændende, kreative og inspirerende blog:))

  SvarSlet
 3. Ejjj hvor sjovt, nu fandt jeg da også lige din blog... Det er en farlig verden det her. Jeg er først for nylig blevet en del af den.

  Men det er mig der skrev på din suttepose på ts, og hvor du skrev på nogle af mine huer :-) :-) Vi bor tæt på hinanden kan jeg fornemme.

  Nå, men i hvert fald super flot blog du har, og meget meget lækre ting du laver. Jeg holder bestemt øje med din profil og din blog fremover.

  K. Louise

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.