fredag den 6. juli 2012

Elefanter og udsalgsshopping

Lige nu ligger 50% ( hvis I forstår sådan en lille en ;-) ) af ungerne og sover i nyt elefantsengetøj. For ikke så længe siden købte jeg nemlig et lilla sæt til Filuca. Og sørme om jeg ikke har været så heldig at vinde et sæt hos Hoppeloppe på deres nye blog.
I går var jeg så forbi deres lækre butik i Silkeborg og hente sættet. Valgte de brune elefanter for så kan Silas bruge det, og Filuca kan overtage det, når han er vokset ud af juniordynen.
Da jeg alligevel var kommet til slaraffenland, skulle jeg da også udsalgsshoppe lidt. Det er svært at begrænse sig. Heldigvis havde jeg noget der skulle byttes og lidt af Silas' fødselsdagspenge. Hvis I ikke allerede har besøgt Hoppeloppes fysiske butik i Silkeborg, vil jeg på det varmeste anbefale den (selvfølgelig også deres webshop). Den bugner af lækre varer og der er lidt for enhver smag. Om du er til pangfarver som Småfolk, DUNS, Ej Sikke Lej, Katvig eller Danefæ eller om du er til mere afdæmpede farver som Noa Noa, Norlie eller Mini A Ture. De har bare det hele!

10 kommentarer:

 1. Åhh du var den heldige vinder - snyd ;-) (misundelse er en grim ting ;-) ha ha
  Hvor er det bare et super fint børneværelse! Det ser så hyggeligt ud med alle farverne ! :-) glæder mig som en gal til jeg skal lave min egen datters værelse.... god weekend

  SvarSlet
 2. Det er bare et så skønt værelse!!
  -Og tillykke med sengetøjet :-)

  SvarSlet
 3. Rigtig dejligt værelse dine unger har! Og heldigt at du lige vandt sættet!

  SvarSlet
 4. Ja, det værelse er da også noget af et slaraffenland!
  Tillykke med de brune elefanter! :)

  SvarSlet
 5. Tillykke med gevinsten. Den butik er altså også svær at begrænse sig i - og de farver der møder en kan jo bringe smilet frem, selv i regnvejr ;o)

  SvarSlet
 6. Sort billede Julie og dejlige unger:) heldige dig med alle de skønne elefanter:)

  SvarSlet
 7. Hej
  Meget lækkert værelse....især de flotte rammer, er det papir du har sat på??
  Hilsen Rikke

  SvarSlet
 8. Rigtig lækkert børneværelse og var du da bare heldig at vinde:-) Dejlige ting du har købt - shopping er nu ikke så tosset.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 9. Det er da det fedeste børneværelse ever.... :-)

  SvarSlet
 10. Barnets soveværelse er meget sød, meget flot farve. Ser meget kawaii.

  http://www.billigebrudekjoleronline.dk/

  SvarSlet