fredag den 6. januar 2012

Vaccine - lad os få nogle flere af dem!

I går fik Filuca sin 3-måneders vaccine. Vi havde forberedt os på en pylleret og ked, lille baby - og en hel nat uden søvn. Så jeg fik hele 2 morfædre ( altså en morfar-lur i flertal, hvad hedder det? ) i går, så jeg var parat til at være vågen og trøste hele natten.
Men nææ nej, lillepigen overraskede os stort!
Kl 19 gik farmand en tur med hende i barnevognen.
Kl 21 hentede vi liften ind, for nu var det altså for sent at stå ude og sove.
Kl 23 gik jeg i seng og tog jakken og huen af hende. Tilbød hende mad, men hun rynkede bare næsen. Så fik hun sutten og sov igen. Sov hele natten kun afbrudt af 3 måltider.
Kl 9.05 kiggede hun på mig med sådan et dejligt smil.


Så en vaccine uden feber og pyller. Det havde vi godt nok ikke regnet med fra vores lille udfordrende Filuca :-)

4 kommentarer:

 1. Pyyyyha, godt hun tog det SÅ pænt! :-)

  SvarSlet
 2. Fedt Julie, det var dejligt at høre.... sådan skal det være.

  og tak for din hilsen til lille Neel idag... hun er desværre smadder feberramt og rigtig ked... øv.. ikke sådan jeg lige sys hun sku ha 1 års fødselsdag.

  SvarSlet
 3. Hej Julie

  Læste lige din vaccine historie - vores skal også 3mdr vaccineres i næste uge, men så ser jeg frem til en fredelig dag og nat :0

  & faldt lige over det med at Filuca sover ude om aftenen - jeg har været sådan lidt fanatisk med vores datter at hun skulle ind når det blev mørkt med det resultat at hun så heller ikke sover efter kl 16 før en gang ved 22-23 stykker.

  Men har i gode erfaring med at lade børnene sove ude selvom det er mørkt? Jae nogen gange kan man godt få lidt inspiration af hvad andre gør.

  SvarSlet
 4. Ej, hvor godt. Have de samme bekymringer med min datter, da hun skulle vaccineres første gang, men det gik også strålende resten af dagen, til min store overraskelse. Havde fået en masse skræk-historier dagene op til.
  Og nøj hvor ser Filuca bare dejlig ud, sikke nogle lækre kinder (:

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.