lørdag den 15. oktober 2011

Pakkekalender

I denne uge er jeg gået i gang med at finde gaver til Silas' pakkekalender. I år er han for første gang stor nok til at forstå det. Han snakker meget om "ho-ho" (=julemanden) og kan huske ham fra sidste år. Han siger dog han kommer med pizza, så håber ikke han bliver skuffet når han bare kommer med trælegetøj?


Det første jeg har købt er trælegemad fra Netto. Ellers skal der være pixibøger, biler og så er jeg ellers lidt lost? Men mon ikke jeg finder på mere den næste måneds tid. Ideer til gaver til 2½ årig dreng modtages gerne! :-)

8 kommentarer:

 1. du må vist hellere få fat i noget legepizza til ham også. ;-)
  Ellers er der lidt ideer her: http://pif-paf-puf.blogspot.com/search/label/pakkekalender
  Jeg er også gået igang. God jagt. ;-)

  SvarSlet
 2. Herhjemme er julemanden riiiiiiiiiiiiiiiigtig kedelig. For han kan godt finde på at komme med nattøj, undertøj, strømper og den slags også. Men til gengæld kommer han med en dvd d. 24! Så kan de allerede lære helt fra små, at tiden bare skal slås ihjel den dag :-) I år er den Løvernes Konge, der skal pakkes ind.

  Mette

  SvarSlet
 3. Uh jeg er også godt i gang - dejligt at være i god tid. Sidste år var August 2 år og 2 måneder da julemåneden begyndte. Han fik bl.a. puslespil, bøger og legemad - bl.a. en helt masse af Lauras hæklemad. Weekendpakkerne var kreative pakker - ting vi kunne lave sammen, såsom modellervoks og et kit til at lave en træbil med far - selve bilen var skåret ud, så der skulle kun skrues træhjul på og så skulle der tegnes/males på den - var et super projekt.

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 4. Tak for de gode ideer! Tror jeg snupper dem alle sammen! God idé med strømper, undertøj og dvd d. 24. Og modellervoks havde jeg helt glemt! TAK!

  SvarSlet
 5. Hos os er de små schleich dyr også et hit ;)

  SvarSlet
 6. hvad med smølfer de hitter her hos os

  SvarSlet
 7. Godt jeg lige læser med her, jeg er nemlig ved at lave min første pakkekalender nogensinde, til en dreng på 2 år. Gode ideer i kommer med :-) Jeg har fundet et stor pakke biler i Netto - dem så du måske da du var der, men ellers kan du se dem på min blog :-)

  SvarSlet
 8. Kommer også i tanke om Playmobil figurer. Jeg havde købt en masse retro figurer, som blev pakket ind - de var et hit!

  SvarSlet