lørdag den 29. oktober 2011

Ligner de hinanden?

Nogle gange synes vi de ligner hinanden meget og andre gange slet ikke.
Silas var mere rund i hovedet end Filuca er.
Men her ligner de da hinanden ikk?

5 kommentarer:

 1. uh det er svært, men måske lidt på øjnene. jeg har selv svært ved at se det på mine to, men synes når jeg finder billeder af "den store" frem så kan jeg se ligheder, eller også er det ønsketækning....ej jeg synes de ligner hinanden, men en ting er sikkert, jeg er spændt på hvor meget de kommer til at ligne hinanden senere hen, og om "den Lille" indhenter "den store" for der er kun 15mdr imellem dem, Grace er den store og Kefas den lille og det ku jo være han pludselig skød i vejret :-)

  SvarSlet
 2. Kan desværre ikke vise billeder af dem da min kæreste ikke vil have billeder på nettet af dem, de skulle selv vælge når de blev store nok, kan jeg da godt forstå men savner nu alligevel en gang imellem at vise dem frem :-)

  SvarSlet
 3. de har nogle fællestræk, men man kan også godt se at det er 2 forskellige skønheder

  SvarSlet
 4. Jeg synes næse og mund er meget ens! Og sikke nogle lækre børn i øvrigt! Her har vi fået en lillesøster som er stik modsat sin storebror i udseende! Det bliver spændende om man overhovedet kommer til at kunne se de er i familie :D

  SvarSlet
 5. Jeg synes klart jeg kan se en lighed mellem de to! Som før nævnt er næse og mund meget ens, men jeg synes også at deres blik er det samme. Det er nogle skønne unger!

  SvarSlet