onsdag den 28. juli 2010

Glemte ting og sager

Afsluttede projekter som jeg endnu ikke har fået vist frem.
Jeg har fået malet og tapetseret det lille skuffedarium som vi har stående i køkkenalrummet. Tidligere så det sådan her ud
Tæppet til Silas' bamsejunoseng er også blevet færdigt.

Og så et par lette sommerbukser med elefanter.

7 kommentarer:

 1. Er VILD med tæppet!
  Ville sådan ønske jeg kunne finde ud af at sy tøj til ungerne. Det må være skønt lige at kunne smække et par bukser sammen af det stof man gerne vil. Er forresten ret sikker på at jeg så dig og Silas gå ud af banegården i Århus, var det i torsdags? Du havde en hvid kjole på, men det var faktisk Silas jeg genkendteda han sad der i bar mave i barnevognen:O)

  SvarSlet
 2. Hvor sødt!
  Og hvor er skuffe dimsen blevet fin - den var også rigtig flot før, men jeg kan bedre lide den nu. SÅ flot:) Og rigtig fint tæppe!

  SvarSlet
 3. hej Julie,
  hvor er det skuffedarium blevet fedt- jeg var lige i IKEA idag for at erhverve mig sådan en sag, men øv øv øv de er udgået - det forstår man jo ikke.
  tror heldigvis nok at de har dem hos trævarefabrikkernes udsalg som vi har her i esbjerg - men desværre ikke til den samme gode pris :(

  Anyway, skøn er den hvert fald - my compliments!
  du skulle vel ikke kunne overtales til at gå af med et stykke af det tapet i øverste højre hjørne?? bare et lille stykke ??


  KH Vibeke

  SvarSlet
 4. Hej julie

  Ja sikke nogle skønne sager du viser frem....
  EN dag må jeg prøve at lave nogle bukser til lille manden for det er nogle skønne nogle dem du har lavet:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 5. Astrid Cecilie, bukserne er meget nemme, så det er bare at springe ud i at prøve:-) Det har da helt sikkert været os. Var lidt stresset for skulle nå bussen og Silas var sur fordi han ikke gad sove. Du skulle da bare have sagt hej:-)

  Camilla, tak skal du have:-)

  Vibeke, øv, jeg vidste ikke de var udgået, så skulle man da have haft købt et par stykker mere inden. Jeg har et lille stykke at de i højre hjørne. Du kan bare sende mig en mail. Den står i højre side..

  Vicki, ja det må du helt sikkert prøve. Mønstret er fra MiniKrea.

  SvarSlet
 6. Hej Julie..
  Super fine ting!! Jeg er også ret vild med skuffedariet;) Noget så ærgeligt Ikea ik' har dem længere - jeg har også gået forgæves..
  Tæppet er blevet rigtig fint.. Lækre farver..
  Hvis du har nok og vil sælge lidt (eller af med hvor du har købt;) så er jeg meget på jagt efter tapeter i stil med de to nederste..
  Nyd dagen..
  KH Anne

  SvarSlet
 7. Hej Anne
  Det er desværre kun mindre stykker jeg har tilbage:-( Det nederste er noget jeg har byttet med en her fra blogland. Tror faktisk det var Louise fra Kreasuset. det andet er noget jeg har købt på Ts.

  SvarSlet