mandag den 7. juni 2010

Hjemmelavet mums

Efter at have læst Christinas indlæg i morges har jeg haft lyst til at lave flødeboller hele dagen.
Jeg prøvede Karens opskrift af og mums de er godt. Desværre kunne jeg ikke dyppe dem, det var skummet for blødt til, så måtte hælde chokoladen over.
Jeg brugte desuden marcipan som bund.

4 kommentarer:

  1. MUMS! Glæder mig til at høre, hvordan de smager:)

    SvarSlet
  2. mm de så gode ut!
    har akkurat "snakket" med deg på trendsales.. var så dumt at jeg ikke fikk til det med visa-kortet, hadde vært veldig kjekt hvis vi kunne fått det til via bankoverføring i steden. Vil gjerne kjøpe stoffer:)
    Elsker retrostoffer og jobber fælt for å utvide samlingen min. Har forresten en give away på bloggen min akkurat nå! velkommen inn å se;)
    Ha en fin kveld videre!
    Hilsen Janne

    SvarSlet
  3. Anne de smager RIGTIGT godt, har smugspist selvom chokoladen ikke var stivnet...

    Janne jeg lægger pakker på Trendsales igen i morgen, hvis jeg når det. Det kommer an på om Silas er sød for han er hjemme i morgen:-) har netop meldt mig til din fine give-away..

    SvarSlet
  4. Mmm, det lyder lækkert! Især med marcipan i bunden :o)
    Jeg har en opskrift på Summerbirds flødeboller, som var i Alt for damerne for nogle år siden. Dem glæder jeg mig også helt vildt til at prøve engang, men jeg har godt nok spekuleret over, hvordan man overtrækker med chokoladen...
    Ida/midtimellem

    SvarSlet