søndag den 30. april 2017

Weekenden

Vores weekend har stået på børn. Vores skiftedag er fredag (dog kom mine børn hjem torsdags i denne uge). Fredagens rutiner er ret faste dvs. det er mor der henter / far der henter, aftensmad, Disney/filmhygge og slik og derefter lidt iPad tid. Helst ikke flere planer eller gæster. Sådan er det hver anden fredag her i huset. Med vores sammenbragte børn er det yderst vigtigt, der er kendte rutiner, når de kommer hjem. Det tager altid en dags tid at falde til. Derfor er der ofte også mange konflikter den første dag, da alle lige skal finde ud af at omstille sig. 

Nu har vores børn kendt hinanden i over et år, men det er stadig svært. Det bliver det nok ved med. Så selvom billederne ser hyggelige ud, er det virkelig udfordrende at leve i en sammenbragt familie. Men mere om det en anden gang... 

Lørdag havde alle 3 børn venner på besøg. Så pludselig var vi 6 børn og 2 voksne omkring det lille bålfad til pizza, pølser og skumfiduser. Trampolinen blev også brugt flittigt den dag.  

 I morges kørte vi til stranden med morgenmaden. Det var ret kold og blæsende selvom solen var fremme. Vi fik fundet en posefuld fine skaller til vores insekthotel (mere om det i løbet af ugen)På hjemturen var vi forbi Børnenes Jord og Street Food, hvor vi indtog frokosten med svigerforældrene. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.