fredag den 28. februar 2014

Kan du gætte hvem jeg er?

2 lækre børn sendt afsted som Skylanders-figur (ja jeg måtte give mig og lade barnet få nylon-polyester-helvede fra Bilka) og prinsesse-sommerfugl-fe (så yndig).


Er der overhovedet stadig liv i blogland? Må indrømme jeg selv ikke er for god til at få kigget ind...

3 kommentarer:

 1. Hvor er de fine! Ja her er bestemt stadig liv. Dine indlæg er savnet.

  Louise Siri

  SvarSlet
 2. Hej Julie. Sikke nogen fine fastelavns kostumer. Hjemme hos os er valget faldet på et sømandskostume som vi fandt for 35 kr. i genbrug. Min blog har stået stille længe, men jeg vil gerne være med til at puste liv i blogland igen :-) Kig endelig forbi Krea Karrusellen.

  SvarSlet
 3. Uha, jeg har det heller ikke godt med polyester-kostumerne, men måtte også bøje mig for en ditto piratbluse til sønnike - dog kombineret med en masse ikke-polyester :-D Men hvor er de fine ;-)

  Men ja, der er stadig live i blogland, omend det jo slet ikke er som for 2-3 år siden.. Det er helt tydeligt, at næsten alle Instagram'er nu! Jeg har ikke smartphone og er derfor ikke med på den bølge, og jeg savner dine indlæg (og også mange andres), da en blog bare kan noget mere end Instagram, synes jeg.. Selvom bloggen ikke har det øjeblikkelige snapshot, som bliver postet med det samme, så har bloggen meget mere dybde; med flotte billeder og længere historier... Så ja, jeg savner, da der var mere liv i blogland ;-)

  Forårshilsner,
  Maja

  Conner✩s Nest...♥

  SvarSlet