søndag den 24. november 2013

Test af LegoWear flyverdragt og en skovtur

Nu har Silas brugt sin LegoWear flyverdragt en uges tid både i børnehaven og herhjemme. Den lever fuldt op til mine forventninger. 
Der er lækre gennemførte detaljer. Dragten har blødt fleece på indersiden af kraven, ved ærmekanten og i hætten. Noget andet jeg sætter pris på er velcrolukningen i benene, så Silas selv nemt kan få buksebenene ud støvlerne. En anden praktisk detalje er hægterne på ærmerne, hvor man kan hænge vanterne fast. Så er der måske en chance for de ikke blive væk. Udover de sædvanlige sidelommer er der også en lille lomme på ærmet. Det er jo altid godt med lommer, når man er en samler og gerne vil have diverse sten, pinde osv. med hjem.
Alt i alt er vi meget tilfredse med flyverdragten. Jeg kunne godt overveje en LegoWear næste vinter. Jeg er dog ikke så ellevild med farverne, men det er jo en smagssag. Det vigtigste er klart, at han holder sig varm og tør, og det krav lever den i hver fald op til.
Du kan se flyverdragter og andet overtøj fra LegoWear her.

I dag testede vi den af i skoven. Vi var afsted for at samle kogler, mos osv. til juletamtam. Vi var så heldige at møde en rytter, der lod ungerne snakke med sin hest. 
På vej ud af skoven fandt vi en hytte, nogen havde lavet af grene. Den skulle også lige prøves af. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.