mandag den 17. juni 2013

4 år lige om lidt

Der er ikke længe til. Faktisk kun 12 dage. Så bliver vores lille dreng 4 år. Det skal naturligvis fejres med gæster og kage. Det der fylder mest i den 4-åriges hoved er naturligvis gaverne. Det må vi hellere få kigget på. Godt nok svært at blive ved med at finde på noget, som drengen ikke i forvejen har, og som måske vil interessere ham. Moren må vist indse, at dagene hvor lækkert trælegetøj var interessant er long gone. Hvis det stod til ham skulle ALT være Spiderman, Hulk og Ninja Turtles. Sådan noget rigtigt afskyeligt grimt skrammel-legetøj, synes jeg. Men det er selvfølgelig hans fødselsdag, så Ninja Turtles figurer er kommet på ønskelisten. De er egentlig også ret fine. Hvis I har nogle ideer til ønsker til 4-årig dreng, så sig endelig frem...


17 kommentarer:

 1. Skateboard og fodboldmål er et hit herhjemme. Og så lego-ninjago, hvis det skal være indeleg

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for gode forslag. Vi har en fælles have, hvor der allerede er mål. Skateboard kunne måske godt være noget, tak:-)

   Slet
 2. Rulleskøjter og sikkerhedsudstyr
  Playmobil
  Bøger
  Lækre farveblyanter
  Vandbane
  Kuglebane i træ - kæmpe hit her i flere år!


  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de gode forslag, playmobil har jeg allerede sat på. Han har nemlig lidt indianer i forvejen, tror huse osv dertil vil være et hit.

   Slet
 3. Det var omkring de 4 år, at F fik øjnene op for Lego Ninjago. Den serie er nu blevet overtaget af Lego Chima, som også er et hit blandt alle drengene i børnehaven. De har rollespilslege, som handler om Ninjago og Chima og ser filmene, når de har legeaftaler. Så vi har altid noget at ønske os. Men jeg ved ikke om det er noget for din Silas?
  Ellers så synes jeg altså også Ninja Turtles er fedt, fordi de kan bygge samlingen ud hver gang der er fødselsdag eller jul.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jo Ninjago er også sejt, synes han. Han har lidt af legoen og et par dvd'er. Så det kan godt ske samlingen skal udvides :-)

   Slet
  2. Ja der går i hvert fald rigtig mange timer med fordybelse herhjemme. Og hans fantasi udvikler sig også, så han får bygget flere og flere figurer selv. Jeg synes det er en rigtig god investering, og så er det rart at kunne begrænse sig til få serier af legetøj, så hele værelset ikke bliver totalt kaotisk (ej det passer nu ikke, det ER allerede ret kaotisk hos os ;))

   Slet
 4. Udklædningstøj!! Kan du ikke sy en turtledragt til ham? Han vil elske selv at være en superhelt! Det gjorde mine drenge i hvert fald da de var små... legede med deres fastelavnsudkædninger året rundt : )

  SvarSlet
 5. Åh, jeg elskede (læs: legebarnet elsker stadig) bare ninja turtles! De er bare for seje, grimme eller ej :)

  SvarSlet
 6. Lego Chima og så er der jo lige kommet Lego Turtles :D :D

  SvarSlet
 7. Anton fik en ridderborg (i træ) plus konge, dronning og en drage af os. Resten af gæsterne gav ham så forskellige soldater og riddere - absolut også et hit. Han fik desuden et løbehjul -kæmpe hit!
  God gavejagt!
  Lykke

  SvarSlet
 8. Tillykke med ham.

  Marius fik en Ninja Turtles t-shirt fra H&M i fredags, og det er altså første gang - EVER - at han har været glad for et stykke tøj.. ikke bare glad men MEGA stolt ;)) Køn er den ikke, men han synes det - big time ;)

  SvarSlet
 9. Vores elias bliver 4 år på torsdag og vi har købt en nintendo til ham.... Vi havde mange tanker for og imod, men endte altså med at købe den.... Noget af det der især vejede for er at vi ofte har mange timer i bil og færge når vi rejser imellem vores familier, og så er elias ofte rigtig fysisk træt når han kommer hjem fra børnehaven, hvor det nu oftets ender med at han sidder med en ipad.

  Håber i får en rigtig dejlig fødselsdag.

  Kh

  SvarSlet
 10. Udklædning !!! Hjemme hos os er det et kæmpe HIT - Faktisk lidt for meget et hit efter min mening ;-0
  Vores dreng der bliver 4 i September er helt vil med superhelte og er såååå glad for gaver der gør, at han kan lege, at det er ham der er superhelten.
  Tillykke med ham om 12 dage :-)

  SvarSlet
 11. Herhjemme er det brandbiler der hitter - og så en play mobil politistation :0)

  SvarSlet
 12. Tillykke med ham!! Herhjemme fylder vi 4år til november, og han ønsker sig Riddere og ridderborg. (Tror det bliver dem fra Schleich) Ellers er udklædning, løbehjul og "helte" et hit her i huset!!
  Hilsen Louise Siri (sirisunivers.blogspot.dk)

  SvarSlet