torsdag den 3. november 2011

Holder vejret...

....mens vi sidder her og venter på skrigeriet starter. Den sidste uge har vi nemlig haft 3-4 timers skrigeri og utrøstelighed hver aften. I går kammede det helt over og varede 5 timer fra 21-02.
Lige så glad som hun kan være i løbet af dagen, lige så ked kan hun være om aftenen. Men indtil videre har hun være så sød så sød.
Vi er begyndt med behandlinger hos en zoneterapeut og skal have nr 2 behandling i morgen. Han kunne tydeligt mærke noget ved tyktarmen, da han masserede de små fusser. Han mente det er en slags kolik / luft i maven og der er gode chancer for, han kan hjælpe hende. Så vi krydser fingre og tæer!


Blev rigtigt glad da jeg åbnede mailen her til aften. FOR JEG HAR VUNDET EN GIVE-AWAY!! Jeg har vundet en af Majas lækre bøger med hæklede dyr! Glæder mig til der er flere timer i døgnet for så skal jeg i gang med hæklenålen.

Nu vil jeg nyde resten af en forhåbentlig rolig aften med at opdatere vores ønskelister her på bloggen...

14 kommentarer:

 1. Puha, krydser fingre for at han kan hjælpe jer, for det er da ikke til at bære at hun er så ked af det.
  Tillykke med gevinsten:-)

  SvarSlet
 2. Uha, jeg har oplevet det med begge mine. Med nr et prøvede vi kiropraktor, dog desværre uden resultat. Har efterfølgende haft en fornemmelse af, at det var amningen som ikke var optimal. Da nr to begyndte på det samme (4 uger gammel) stak vi ham en flaske og deefter var gråden ovre, så min fornemmelse var vist ok. Desværre betød det et farvel til amning, men det er bedre med en glad baby. Siger ikke at det samme er tilfælde hos dig, men måske det kan hjælpe dig. Håber virkelig for jer at I finder en løsning, for det er bare ikke sjovt.
  Men for søren da nogle skønne skønne billeder af en glad glad pige :0)

  SvarSlet
 3. Pyha, det må være hårdt for jer...og stakkels pige. Krydser fingre for at det hjælper med zoneterapien:)

  SvarSlet
 4. Kære Julie, ja hun ligner jo bestemt ikke én der kan skrige SÅ meget på de lækre billeder! Hvor er hun bedårende :)
  Det er en underlig mekanisme den med at de skriger om aftenen/natten....(?) men jeg håber at zoneterapien kan hjælpe hende, for puha hun må have ondt!!
  kh Libbie

  SvarSlet
 5. Hej Julie.
  Åh det er bare så frustrerende ikke at kunne trøste sit barn (man bliver jo nærmest sindssyg og vildt ked af det mens det står på). Vi oplevede det med vores første,og han var flaskebarn..vi prøvede også zoneterapi og skiftede MME- mærke...og det hjalp...(ved ikke om det var det ene eller andet, eller en kombi?) Det var helt tydeligt at han havde ondt i maven...Håber I finder noget der hjælper.
  Med Isabel, som var brystbarn har vi slet ikke oplevet sådanne skrige-aftener.
  KH Mia

  SvarSlet
 6. Hej Julie.
  Ej, hvor er det bare synd for jer. Kender det alt for godt, sådan var vores den første også(flaskebarn), det er virkelig fysisk og psykisk hårdt at være oppe med et skrigende barn som man ikke kan trøste. Vi fik godt nok ingen hjælp til det, men efter 4 mdr var det ovre. Krydser også fingre og tæer for zoneterpien hjælper.. Kh Janni

  SvarSlet
 7. Super gode billeder, og sådan nogen smittende smil hjælper, såfremt man skal igennem noget kolik lignende ting :)


  Hilsen

  Kasper
  http://iphonereparationer.dk/

  SvarSlet
 8. årh kender følelsen, det er bare så hårdt når man ikke kan trøste, hos os virkede zoneterapi desværre ikke, men mylocon dråberne hjalp heldigvis og hans mave blev meget bedre, nu døjer vi bare med hård mave pga han får mos, så han får sveskegrød og meget mavemassage !

  SvarSlet
 9. stakkels lille Filuca og stakkels jer! Håber snart hun for det bedre.

  Jeg skal lige hører hvordan du laver de der ønskelister? Jeg kan ikke finde ud af det :)

  SvarSlet
 10. Øv Julie, håber snart Filuca kan komme sig over det! Ikke sjovt for nogen af jer. MEN nøj hvor ser hun da bare for lækker ud, rigtig chamør der ligger der på det fine tæppe :)
  -og stort tillykke med den vundne give away, glæder mig til at se hvad du får hæklet!

  God weekend, og god bedring til lillesøster :)

  SMil fra Pia

  SvarSlet
 11. Vi også bare lige skrive kender det alt for godt og her hjalp mylocon dråberne også... Så det kan klart anbefales...

  SvarSlet
 12. Stakkels lille Filuca og Jer... Ønsker Jer rigtig god bedring!

  KH Tine

  SvarSlet
 13. Stakkels Jer! Vi var igennem det samme, og det er vildt hårdt - især fordi man ikke aner hvad der er galt. Ofte tror man det er maven den er gal med, men jeg fandt ud af, at rigtig mange babyer bliver trukket lidt skæve i nakken ved fødslen, især hvis de er taget med kop. Det kan give ubehag, og derfor gråd. Men der er flere ting der kan hjælpe!!
  Desuden virkede emhætten dejlig beroligende ;) man finder ud af skøre tricks!

  SvarSlet
 14. Tusind tak for alle jeres tanker og gode råd! Det går bedre, så vi håber skrigeturene er på retur nu..

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.