onsdag den 7. september 2011

Nyt til lillesøs, til salg og keramikperler

Lige lidt mere krea fra i går.
Forleden købte jeg en god stak libertyfirkanter. De er blevet forvandlet til et lækkert tyndt tæppe / svøb med velour på bagsiden.Lillesøs skal da også have sin egen slange. Den er færdig nu. Desværre glemte jeg at sy øjnene på inden jeg syede den sammen, så de er blevet limet på. Det er ikke helt optimalt, men indtil videre går det nok.Fik også lige lavet et babysengesæt til salg. Det kommer på Trendsales og Amio senere i dag. (du er velkommen til at skrive her eller på mail, hvis det har interesse.)


Har også leget lidt med perler. Det endte med at blive til 3 halskæder, som passer perfekt til efterårsgarderoben.


8 kommentarer:

 1. Sikke et lækkert tæppe du fik ud af de liberty firkanter :)

  SvarSlet
 2. Er også vildt forelsket i dit tæppe : )

  SvarSlet
 3. Smukt smukt tæppe til lillesøster.

  SvarSlet
 4. Elsker libertytæppet. Halskæderne er også super fine. Hvor har du købt keramikkuglerne henne? Det er nemlig ikke alle der har store huller nok til at der kan komme en dobbelt snor i....ikke uden at snoren bliver for tynd i hvert fald, men din ser ud til at være passende størrelse. Hvilken snor har du brugt?

  SvarSlet
 5. Er også bare så glad for tæppet, synes det blev rigtigt godt:-)

  De store perler er fra smykke-univers.dk det samme er snoren. Mener det hed vokset bomuld?

  SvarSlet
 6. Super fine sager! Er vild med sengetøjet :).

  Perleplus.dk er også et rigtig godt sted at købe perler + snor! De har så meget forskelligt og har også selv lavet halskæder af deres keramiske perler - se f.eks. her http://ragiffen.blogspot.com/2011/08/biblen-kom-i-gar.html.

  SvarSlet
 7. Sikke et libertylækkert tæppe!

  SvarSlet
 8. Hvor bærer du bare din graviditet SÅ flot Julie! -det var lige det første der slog mig. Men rigtig fine sager du får lavet :) Tror jeg må igang med de perler jeg har liggende...
  SMil fra Pia

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.