fredag den 5. august 2011

Mere af dagens post

Sørme om der ikke kom mere fra Postmand Per i dag!
Den anden dag bestilte jeg hos Smaahjerter. Silas skulle da have den nye Småfolkbluse med de fine farvestrålende æbler. Katvig blusen var på udsalg og strømper manglede han egentlig også. Lillesøster skulle da også have lidt, så hun får 2 stofbleer.

Der var også masser af elefanter med posten. Dem til venstre har jeg byttet med Mirjam for et stykke af det lilla. Det gule til højre har jeg byttet mig til på Trendsales. Jeg bytter gerne det gule til flere lapper lyserød eller andre farver jeg ikke har. Brunt har jeg lige købt og venter på i posten.

7 kommentarer:

 1. Hej
  Hvor er det nogle lækre ting som kom med posten
  Hvor er du bare heldig med de skønne elefanter. Må man være nysgerrig. Hvor på internettet finder du de skønne elefanter.

  God dag
  Mette

  SvarSlet
 2. Heldige dig...så kunne det godt betale sig at søge og vente...
  KH Mia

  SvarSlet
 3. Elsker at shoppe hos Smaahjerter. Elefant sengetøjet er simpelthen så charmerende - var ikke klar over at det fandtes i så mange forskellige farver. God weekend:-)

  SvarSlet
 4. Hej Mette, jamen det ene er jo byttet med Mirjam her fra blogland og det andet er byttet på Ts. Kan desværre ikke fortælle dig hvor du kan være heldig. Jeg har selv meget svært ved at finde dem:-( Vil vildt gerne have et helt sæt, men det er nærmest umuligt!

  Hej Mia, ja alt godt kommer til den som venter:-)

  Hej Marianne, ja Smaahjerter er en rigtig god netshop og så er der jo gratis fragt. Elefanterne findes vist i rigtigt mange kombinationer, men helt hvor mange, ved jeg faktisk ikke?

  SvarSlet
 5. nåååh det lyserøde med hundene har jeg også! - eller en smule tilbage:-( - det er bare så sødt!!

  SvarSlet
 6. Hej Julie

  Hvis du stadig vil bytte noget af det gule, vil jeg meget gerne bytte til lyserøde eller blå? Du kan skrive en mail, hvis det er: mettekirkeskovjensen@gmail.com

  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Suk - hvem der bare var så heldig:)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.