søndag den 3. april 2011

Børneslagbænk make-over og ideer til knager søges!

For længe siden fik jeg denne bænk, som alligevel skulle smides ud fra den børnehave, jeg arbejder i. Her i forårsvejret har jeg malet den hvid og tapetseret den. Nu står den i mellemgangen ud for Silas' værelse.
Jeg kunne godt tænke mig et par knager over, hvor hans overtøj og taske kan hænge. Men hvilke? Synes det er svært at vælge... Ideer modtages:-)


Han har i forvejen denne og kaninen på værelset, så dem skal det ikke være.

8 kommentarer:

 1. jeg er vild med den grønne mand til venstre øverst, men om den er praktisk til overtøj ved jeg ikke

  SvarSlet
 2. Prøv at kigge på Brinjas blog, i det seneste indlæg med billeder fra butikken var der nogle skønne elefantknager til kun 45 kr.

  SvarSlet
 3. Sikke skøn bænken er blevet. Jeg syntes fuglene på pind er super fine dertil eller elefanten, den er rigtig kær, men måske knap så anvendelig:)

  SvarSlet
 4. Lækkert med en opfrisket bænk. Jeg synes at fugleknagerne er rigtigt fine og passer godt til bænken :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 5. Jeg synes bænken er blevet rigtig god. Er også vild med fugleknagerne.. Men har også set nogle fine knager en bil og to andre ting i farvet træ men med et antikt look. Tror det var på brinchog...

  SvarSlet
 6. Ups den side hed ogbrinch....

  SvarSlet
 7. Hvor er den fin!!! Virkelig skøn!
  hvis jeg skulle vælge kanger, så ville jeg vælge nogen, hvor der kan hænge en del på. jeg ved af bitter erfaring at man komemr itl at mangle pladsen til tøj, jo større de bliver. tøjet bliver stooooort og fylder ;)

  SvarSlet
 8. Sikke en skøn bænk!
  Jeg har selv købt knager fra knager.dk, synes de har mange fine, og var heldig at finde en skøn knagerække på tilbud sidst, faktisk magen til den du selv har.
  Iøvrigt en rigtig fin blog du har :)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.