mandag den 6. december 2010

Udstikkere - HVOR?

Jeg leder efter kageudstikkere. De skal være små (så altså ikke den klassiske størrelse som de bl.a. har i Netto) sådan ca max 5-6 cm. Det er særligt grise, rensdyr, hjerter, stjerner osv jeg leder efter. Jeg har fundet dem på nettet men til 20-30 kr PR STK + porto! Det er jo vanvittigt! Hvor kan man købe dem?

18 kommentarer:

 1. Jeg kan ikke hjælpe dig, for jeg er også selv på jagt. Synes, dem man kan få er så pil-skæve, at resultatet alligevel ville blive for dårligt. Jeg skal nok sige til, hvis jeg finder nogen:)

  SvarSlet
 2. Hejsa.

  Imerco i Hammel, har et fint børne bagesæt med små udstikkere, kagerulle og plade. Super fint :)

  Mia

  SvarSlet
 3. Jeg har købt nogle små forme i Skjalm P., men den ligger selvfølgelig i Kbh... Der har de ellers grise, juletræer, engle, rensdyr osv. til 15 kr. pr. stk for de små størrelser. Jeg regner ikke lige med, at jeg skal ind til byen pt., men jeg kan lige give lyd fra mig, hvis jeg skal!

  SvarSlet
 4. Hej Julie

  Jeg har netop købr nogle i BIlka. Der var blandtandet også en svamp med som jeg syntes er smadder fin. Ellers har de dem også i IKea

  SvarSlet
 5. Hej Julie..

  Imerco i Bruuns Galleri i Århus har en fin lille reol fyldt med forskellige små udstikkere - SÅ fine! Så mon ikke store Imerco-butikker i hele landet fører dem ? Tror de kostede omkring 8 kr pr. stk.

  Mvh Jennifer

  SvarSlet
 6. Hej Julie
  Jeg har haft held med at finde stjerner og hjerter i Tiger...
  Og i Ikea har jeg haft held med at finde rensdyr o.l. http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/30133046

  SvarSlet
 7. Jeg har set dem i Kvickly, men de var også dyre synes jeg.

  SvarSlet
 8. Hej Julie..lige præcis den du viser på billedet kunne jeg også godt tænke mig..så følger lige med her..

  SvarSlet
 9. Hurra for blogland, når andre står i samme søge-problem som én selv. Jeg leder og leder - forsøger nok lige nogle af ovennævnte muligheder - men hænger lige på, og ser om den helt rigtige løsning dukker op!
  Ha' en skøn aften!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 10. Jeg har dem fra Ikea. Der er rensdyr, egern,ræv, pindsvin og måske lidt flere. De er faktisk ret gode.

  SvarSlet
 11. Jeg har købt nogle vildt lille nogle i kvikly xtra og tiger. De var til min datter. De er ikke ret store. De dog i hård plastik, men de super gode og fungere lige så godt som de andre jeg har.

  SvarSlet
 12. Hurra - er selv på udkig og skal da helt sikkert et smut ned i ovennævnte butikker.

  SvarSlet
 13. jeg har fundet nogle små forme i søstrene grene 5 for 10 kroner... det er i hvert fald billigt1

  SvarSlet
 14. Tillykke, du er blevet 3 vælger ( eller den der får det der er tilbage :-) ) i min give-away. Vil du sende mig en mail med din adresse? Min mail er linebekker@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Mange tak for jeres tips. Nu har jeg købt i både Imerco i Bruuns og Søstrene Grene. Desværre var hjerter og stjerner udsolgt i Imerco. Men de havde fine rensdyr, biler, grise, englevinger osv.

  Ih Line hvor skønt. Sender straks en mail:-)

  SvarSlet
 16. NU kan jeg se, at du vist har fået den hjælp du skal bruge MEN jeg har selv ledt efter andre forme end de gængse og fandt i går de mest fantastiske i IKEA. Tjek evt billede på min blog.

  SvarSlet
 17. Det lyder spændende Katrine, jeg skal faktisk en tur i Ikea i morgen, så vil da lige kigge efter dem. Er de i børneafd.?
  Jeg kan ikke finde dem på din blog?

  SvarSlet
 18. Prøv igen - havde lidt bøvl med at oploade billedet. Jeg fandt dem i køkkenafdelingen, men kan se at de nok er for store til det du efterlyser. Dog må jeg sige, at de bare næsten er for fede til at lade ligge :)

  SvarSlet