søndag den 28. november 2010

Syg Silas:-( Råd søges!

Armen altså, hvor har den dreng været ramt at megen sygdom på det sidste. Nu er den gal med ørerne igen. Han græder og græder og kan slet ikke finde ro. Hverken alene eller hos os.
Der er ikke gået 4 timer timer siden sidste Panodil, så det kan vi ikke hjælpe ham med. Sengen er allerede hejst op. Hvad kan vi ellers gøre??

14 kommentarer:

 1. Øv, det er så rædselsfuldt. Vi har nogengange siddet op, med Ester på skødet og sovet.. det hjælper nogengange, men er også en laaaaang nat.

  SvarSlet
 2. Kan anbefale barnevognen. Den var vores redning, og er det egentlig stadig.

  Vores dreng falder altid til ro når han er i den. Den er tryg og tæt, og man kan hæve hovedet med puder, så de føler tryghed uden at sidde helt op.

  Varme omslag til ørene - evt. rugbrød varmet i ovnen og så lagt mellem et viskestykke på øret kan også virke meget beroligende.

  OG så må jeg anbefale ørelægen i morgen, og få en tid til dræn!!

  Tanker fra Mia

  SvarSlet
 3. Ring og snak med vagtlægen... Måske er der noget smertestillende, der må gives forskudt for Panodilen, som kan supplere virkningen...
  God bedring til ham!
  Kh. en anden Silas' mor...

  SvarSlet
 4. Øvøv alt det sygdom for tiden
  Jeg ville også ringe til vagtlægen, de må kunne hjælpe jer.
  Sender god bedring kram jeres vej.

  SvarSlet
 5. Åh, hvor jeg føler med jer! Der er ikke noget så frustrerende, som når ens normalt glade barn, er syg og ked.
  Det skulle også kunne hjælpe, at drikke en lidt varm drik, har jeg hørt. Det skulle ligesom "lufte" lidt ud i øret.
  Pøj pøj og god bedring!

  SvarSlet
 6. Der findes et akupressurpunkt på kanten af kæben og så lidt ind mod halsen, cirka mellem hagen og købeleddet, der kan dræne mellemøret. Det kan være lidt tricky at finde, men hvis du trykker på området nogle sekunder hvert sted, burde du finde det. Den metode har både jeg og en anden i Simons børnehave brugt med held. Den står beskrevet i bogen "Ondt i ørerne" af Annelise Jensen, den er desværre udsolgt fra forlaget.

  Der står flere steder på nettet, at massage af kæberegion og området bag ørerne kan hjælpe væsken med at dræne fra øret.

  Her er et andet forslag, som jeg ikke selv har prøvet: http://presentmoment.dk/Products/af-med-%C3%B8repinen-nu/

  God bedring med ham!

  SvarSlet
 7. Stakkels jer. Min søn er heldigvis vokset fra det nu, men jeg glemmer aldrig hans ørerproblemer, da han var lille. Jeg har ingen gode råd ud over dem, der er skrevet, men jeg sender jer varme tanker og ønsket om en snarlig bedring til det lille pus
  Knus Karen

  SvarSlet
 8. Tak for alle jeres gode bedringer og råd!
  Jeg ringede til vagtlægen i går. Hun sagde, det ikke kunne være mellemørebetændelse, hvis han ikke har feber. Men det kan være væske og det kan hammerondt.
  I nat har han fået feber, og sover max ½ time ad gangen, så jeg ringer til lægen når de åbner.

  SvarSlet
 9. Åh vagtlæger er SÅ trælse. Ja jeg taler af erfaring!!

  Min søn har haft 15 mellemørebetændelser, og ikke haft feber ved halvdelen ca. Det er altså ikke alle børn der får feber straks de bliver syge.

  En forældres intuition er og bliver den bedste!!!
  GOD BEDRING med ham!

  Smil fra Mia

  ps. zoneterapi er også godt men virker ikke straks. Det gør et dræn til gengæld.

  SvarSlet
 10. Ring til en god ørelæge. Man skal ikke have henvisning, og de kan hjælpe. Det kan den almindelige læge ikke....

  SvarSlet
 11. Min Buster er lige kommet sig efter 14 dage med mellemørebetændelse og han havde IKKE feber!
  Det hjalp Buster at få en lidt stram hue på,ved ikke hvorfor men det fik ham til at falde til ro.

  SvarSlet
 12. Håber Silas har fået det bedre.
  Jeg er selv ørebarn og har haft problemer fra jeg var 1år og til nu, jeg døjer desværre stadig med det. Det eneste der virker rigtigt synes jeg er varme. varme varme varme.. Det giver en helt særlig ro!

  I Matas kan man købe sådan nogle små varmepuder til børn, det er en Bamse man kan putte med som så har en varmepude inden i sig, det kunne måske være en ide?

  SvarSlet
 13. Det er så frygteligt at så mange børn har bøvl med ørene og har selv snakket med en ørelæge om problemet! Hans råd er meget enkelt for at forebygge mellemøresbetændelse: Undgå mælkeprodukter!

  SvarSlet
 14. Jeg ville også anbefale en tid til dræn. Ellers prøv med lidt saltvandsdråber i næsen. Det kan få lidt af snottet i det eustatiske rør (lille forbindelse mellem svælg og mellemøre) til at løsne sig, og måske lette lidt på trykket derinde...

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.