tirsdag den 16. marts 2010

En god byttehandel + nyt retrostof til bytte

Se lige en fin pakke der kom fra Helle i går. Vi har byttet 15 lapper og en overraskelse. Mange gange tak for de fine ting Helle!
Var i genbrugen i går og fandt dette fine stof. Det er virkeligt svært at tage et godt billede af det og det kunne bare ikke lykkes. Men stoffet er meget fint og klar i farverne grøn, turkis, lilla og mørkeblå. Bytter gerne med det både større og mindre stykker.

5 kommentarer:

 1. Ej, hvor er det noget flot stof. Har desværre bare ikke noget at bytte med. Men sikke et held at finde så skønt stof på genbrug.

  SvarSlet
 2. Kunne forestille mig det var rigtig fint:) Jeg har desværre ikke fået noget nyt siden sidst, men håber jeg snart finder noget(du har jo op til flere jeg er interesseret i:))

  SvarSlet
 3. Virkelig lækre farver der er på det stof:-) Kan du anbefale nogle gode genbrugsbutikker i Århus? - Louise

  SvarSlet
 4. Ej det stof er fint, det vil jeg gerne bytte med, men har ikke så meget forskelligt, du kan se det på min blog under mandag den 15. og onsdag den 17.
  Lad mig endelig høre, hvis det har interesse:-)

  SvarSlet
 5. Hej Malene ja du må lige på jagt, så vi snart kan bytte lidt igen:-)

  Hej Louise, kan desværre ikke anbefale nogle genbrugsbutikker i Århus. Synes altid de er støvsugede for gode fund:-( Tror du skal lige mere "ud på landet" for at finde nogle godter:-)

  Hej Rikke, kan godt lide det du har lagt ind i dag (det blå), sender du mig ikke en mail, så vi kan bytte? julie_lykke@hotmail.com

  SvarSlet