mandag den 7. september 2015

Billeder fra 30-års

For en uge siden fejrede jeg min 30 års fødselsdag omringet af søde piger. Havde dækket fint og tøset op, købt massevis af drikkevarer og lavet lækker tapas. Det var så sjov og hyggelig en aften. Tak for den!
Lidt af gaverne...9 kommentarer:

 1. Tillykke med de 30 år Julie:)

  SvarSlet
  Svar
  1. God bless Dr. ozman for his marvelous work in my life, I was diagnosed of HIV since 2010 and I was taking my medications, I wasn’t satisfied i needed to get the HIV. out of my system, I searched about some possible cure for HIV i saw a comment about Dr. ozman, how he cured HIV with his herbal medicine, I contacted him and he guided me. I asked for solutions, he started the remedy for my health, he sent me the medicine through UPS SPEED POST. I took the medicine as prescribed by him and 8 days later i was cured from HIV,thank you dr.ozmanspellhome@gmail.com Dr ozman ONCE AGAIN THANK YOU SIR contact him whatsapp number +2349061515609
   1 cancer cure
   2 HPV cure
   3 ringing ear
   4 herpes cure
   5 fabriod
   6 HPV cure
   7 diabetes cure

   Slet
 2. Øj, hvor ser det hyggeligt ud! Tillykke :D

  - Anne
  www.venterpaavin.blogspot.com

  SvarSlet
 3. TESTIMONI AF HVORDAN HVOR FÅR HJÆLP FRA HERPES SIMPLEX VIRUS
  Dette er rigtigt, så det er alvorligt, hvem vil tro på, at urt kan helbrede herpes, jeg tror aldrig, at det vil fungere, jeg har brugt meget at få medicin fra hospitalet for at holde mig sund, det kom til et punkt, at alt jeg ventede på er døden at komme, fordi jeg var brød, en dag hørte jeg om denne store mand kaldet DR. SANII, der er godt kendt for herpes-, hiv- og kræftbehandling, besluttede jeg at kontakte ham, jeg troede ham ikke så meget, jeg ville bare give ham en prøve, han svarede på min mail og havde brug for nogle oplysninger om mig Jeg sendte dem til ham, han forberedte en urtemedicin (CURE) og sendte den via Courier Service til levering, han gav mine detaljer til Courier Office, de fortalte mig at 3-5 dage vil jeg modtage pakken og efter at have modtaget det, jeg tog medicinen som foreskrevet af ham, efter at han havde afsluttet medicinen, fortalte han mig at gå til hospitalet for en kontrol, og jeg gik overraskende efter testen, at lægen bekræftede mig herpes simplex virus negativ, jeg troede det var en vittighed , jeg gik til andet hospital og var også negativ, tak for at redde mit liv, jeg lover at jeg altid vil vidne om dine gode værker. hvis du er herpes simplex virus patient, kontakt ham og jeg er sikker på at du vil blive helbredt også kontakte ham via
  Email: perfectherbalcure@gmail.com ELLER
  Whatsapp: +2348118184266

  SvarSlet
 4. Genital herpes af Gud Tjener Dr. Hassan
  Jeg vil også takke Herren for hans barmhjertighed over for mig og hans tjeners hjælp til at helbrede min sygdom. Jeg blev diagnosticeret i april 2015 med herpes simplex virus 2. Der var omkring 2 ½ år med intens følelsesmæssig nød og fysiske manifestationer som følge af et forhold til en forfærdelig løgner, jeg håndterede. Jeg har kendt Herren i mange år, men jeg har gået på vildt mange gange med mange års erfaring. Han ved stadig, hvordan man opfører sig, og jeg tror stadig, at han vil kende mig. Jeg blev ødelagt til det punkt, at det var uudholdeligt. Jeg vil sige, at Gud fra det øjeblik, jeg fik en bekræftelse fra min læge, at jeg havde det, brugte Gud sin tjener, Dr. Hassan, til at helbrede mig om denne sygdom. For få måneder siden havde jeg meget information om herpes. Jeg surfer på internettet, jeg stødte på vidnesbyrd om, hvordan han helbredte mange mennesker fra forskellige sygdomme rundt om i verden. Jeg var chokeret, fordi jeg troede det var sandt, disse mennesker gav Dr. Hassans e-mail-adresse og WhatsApp nummer og rådede os til at kontakte ham for ethvert problem. Nummeret Hassan og jeg føler en besked om mit helbred. Han gav mig et svar efter et par timer, og han fortalte mig proceduren, han fortalte mig, at han ville sende mig nogle af hans stærke flydende herbalisme ved DHL-kurér. Jeg gik med Dr. Hassan, og jeg modtog urtemedicin fra DR.Hassan efter 3 dages kommunikation
  Jeg begyndte at bruge medicinen, jeg var overrasket over, og jeg havde en anden tanke som! VIRKER DETTE HERBAL MEDICINE VIRKELIGT? Da jeg så disse ændringer, fortalte jeg dig, at det var tilfældet, og jeg blev fortalt at gå på hospitalet og se om viruset stadig er der, jeg gik på hospitalet og blev testet negativt. Jeg var helt fri eller HERPES, men mange mennesker vil ikke tro det, men det virkede virkelig.
  Dr. Hassan er en helbreder, og han er klar til at helbrede alle menneskelige sygdomme. Jeg lever i godt helbred nu og alt takket være Gud for sin tjener Han har fuldført sit mirakel i mit liv. Dr. Hassan kan også helbrede følgende sygdom, HIV, DIABETER, HERPES VIRUSES, HEPATITIS, CANCER, MOUSE OF LOVE, FIBROUS, DIABETIC, ALS.
  KONTAKT Dr. Hassan ON WhatsApp: +2349032582239. OG E-mail: (drhassanherbscure@gmail.com) ...

  SvarSlet
 5. When will there be a cure for herpes?

  A member just asked us this question. We get asked “will there be a herpes cure” every day. It proves how successful the aciclovir (Zovirax) marketing campaign was in the 1980s.

  The masterstroke was to call herpes ‘incurable’ to make it seem important. (There is in truth, almost nothing about genital herpes that is important, so the drug company did some creative thinking.) This was a brilliant idea because it ensured the success of aciclovir. They put herpes on the map and it has never looked back!

  Contact us to get herpes medication online.

  SvarSlet