onsdag den 26. oktober 2011

Efterårssuppe

En Julie-klassiker som vi vender tilbage til igen og igen er denne kartoffel/porresuppe med baconknas og frisk persille.


Kartofler koges sammen med porrer i ringe og boullionterning.
Blendes med salt, friskkværnet peber og madlavningsfløde.
Drys med bacon og persille. Er også godt med ristede champignon i.

5 kommentarer:

  1. MMMH, det smager altså også bare godt.
    Vi har suppedag en gang om ugen p.t., så prøver alle mulige slags supper, men den er altså også en favorit her :)

    SvarSlet
  2. Uhm, det ser altså godt ud. Efterår og rusk uden for og så en skål varm suppe, det er hygge.

    SvarSlet
  3. Uhm... den ser og lyder lækker.

    Må vist snart have gang i en suppe.

    Ha´en dejlig aften.

    Knus Susi

    SvarSlet
  4. Uhm, og jeg går lige og tænker i supper for tiden. Måske jeg skal lave denne til madklubben næste gang. Suppe er i hvert fald lækkert.

    SvarSlet